Jule-cd fra NP!

  Nordfyns Percussion har været så heldige at få en gæstesolist med på deres 2. cd, nemlig den verdenskendte og meget virtuose violinist, Kim Sjøgren. Han spiller med på fire ud af de ti numre, som der er på cd'en. Af numre som kan findes på "Let It Snow", kan nævnes: "It's Beginning To Look A Lot Like Christmas", "Sleigh Ride", "White Christmas" m.fl. Cd'en "Let It Snow" kan købes i gennem Nordfyns Musikskole for kun 130 kr.

   

  Bestil ved at trykke på CD'en

   

  Om os

  Nordfyns Percussion er historien om en lang tradition fra Søndersø Musikskole, nu Nordfyns Musikskole, om at udklække unge musikalske talenter. Og specielt slagtøj har været et særkende fra Nordfyn.

  Nordfyns Percussion har eksisteret i snart 11 år og har nu nået et niveau, hvor vi kan kalde os blandt de bedste. Navnlig prisen, for det bedste skole ensemble i Danmark i 2010 var en anerkendelse af den store indsats, som vores lærer John Syberg har lagt i arbejdet, samt de mange timers øvelser, vi hver især har brugt, både hjemme men også i øvelokalet.

  Vi har haft mange gode koncerter og spændende rejser, som du kan finde beskrivelser af her på siden - og forhåbentligt kommer der mange flere.  Prisen for bedste skole ensemble 2010 - Tivoli